klanten ervaringen

Thomas maakte een uitbouw in onze woonkamer en installeerde aluminium schuifdeuren van vloer tot plafond met uitzicht op de tuin. Hij gerenoveerde en geïsoleerde een deel van onze garage en veranderde het in een extra kamer. Zijn werk heeft ons huis getransformeerd, waardoor het niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en duurzamer is. Thomas denkt goed na over elke stap van het project en is niet tevreden totdat het resultaat structureel en esthetisch gezond is. 100% toegewijd aan zijn klanten. Hij heeft ons onvoorwaardelijke vertrouwen verdiend.
Luciano en Frederica, Oegstgeest
Heel mooi werk, met extreme zorg voor alle details. Aanbevolen.
Davide, Oegstgeest
We hebben onze gehele benedenverdieping volledig laten renoveren, inclusief sloop/verwijdering van bestaande wanden en vloeren en een herinrichting van de indeling. Vloeren werden vervangen door massief eiken van TS WORKS, wanden en plafonds gepleisterd en geverfd, met een nieuwe keuken met 4 torens met massief eiken, die de nieuwe vloeren weerspiegelen. Onze mezzanine en verdiepingsvloeren volgden hetzelfde thema. Badkamers werden uitgebreid opnieuw ontworpen, gesloopt, opnieuw gesaneerd en prachtig afgewerkt, een met een verbazingwekkende gipsen wandafwerking met Italiaans marmereffect.

TS WORKS constructieve input en bereidheid om met ons samen te werken, goede oplossingen te vinden voor de onvermijdelijke problemen, heeft onze ideeën en dromen werkelijkheid gemaakt. Met deskundig advies, een positieve can-do houding en aandacht voor detail, het geven van een hoogwaardige afwerking, is TS WORKS er duidelijk trots op het beste te bereiken.

Zorg ervoor dat je je eigen visie behoudt en denk goed na over eventuele alternatieve suggesties, zodat het uiteindelijke resultaat nog steeds je eigen persoonlijkheid (en budget) weerspiegelt.

Dank je wel Tomasz. Tot de volgende keer!
Peter en Claire, Voorschoten
Tomasz heeft onlangs beide badkamers in ons huis gerenoveerd en we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat. Vanaf het begin was Tomasz professioneel en responsief met geweldige communicatie en projectplanning. Hij werkte efficiënt, netjes en met oog voor detail en nam echt alle aspecten van de renovatie op zich. Hij leverde een precieze en aantrekkelijke afwerking, compleet met unieke afwerkingen, zoals zijn op maat gemaakte eikenhouten kasten. We zouden hem zonder aarzeling aanbevelen.
Dominika en Lewis, Nootdorp
Letterlijk geweldig! Het was inderdaad een verstandige beslissing om Tomasz de renovatie van mijn huis toe te vertrouwen. Hij biedt altijd goede adviezen, creatieve en briljante oplossingen, allemaal geïmplementeerd met diepgaande zorg voor details. Ik was erg onder de indruk van de eindresultaten in de keuken, het toilet en de parket. Ik zal TS WORKS zeker adviseren aan iedereen die een renovatie nodig heeft
Mario en Silvia, Oegstgeest
Tomasz en zijn team hadden geweldig werk verricht en ons huis van oud naar nieuw getransformeerd. Zijn aandacht voor details en perfectie gaf ons een nieuw huis, waar we heel trots op zijn.

We hebben Tomasz aanbevolen aan onze familie en vrienden voor toekomstige projecten.
Del en Janine, Leiden
TS WORKS heeft het conceptontwerp van OTH architecten bureau voor de nieuwe Flokk showroom uitgewerkt in een detailontwerp. Vervolgens doelgericht gewerkt met hoge mate van professionaliteit en kennis om de project op tijd en met hoogste kwaliteit opleveren. Bereidt uit de comfortzone te werken en proactief samen te werken met de hoofdarchitect en de opdrachtgever.

De nieuwe benchmark op het gebied van concept-selling en story telling voor de Nederlandse projectinrichters en een inspiratie bron voor architecten is het resultaat. Showroom met "museale allure" waar de beleving, het verhaal en het Scandinavisch design centraal staan. Concept en uitvoering wordt uitgerold door de commerciële organisaties in de andere Europese landen. Twee woorden om het samenvatten: uitmuntendheid en vakmanschap.
D. Coenen, Flokk Nederland Directeur
TS WORKS (voorheen Szczepanski Klussen- en Onderhoudsbedrijf) hebben de afgelopen zeven jaar voor ons gewerkt en we zijn altijd tevreden geweest. We zouden ze daarom op elk gewenst moment aanbevelen en opnieuw bellen voor toekomstige werkzaamheden.

Ze werken op een efficiënte en zeer professionele manier om te voldoen aan hun contractvereisten en de hoogste kwaliteitsnormen.
Stephanie en Jens, Den Haag
Tomasz en zijn collega's hebben het huis waar we met onze kinderen wonen volledig gerenoveerd. Het werk van Tomasz wordt bepaald door zijn hoge competentie, zijn toewijding aan kwaliteit en zijn flexibiliteit. Hij imponeerde ons met het oog van een perfectionist en een prettige 'can-do'-houding. We beschouwen onszelf heel gelukkig, dat we hem hebben gevonden. We vertrouwen hem elk aspect toe van ons huisonderhoud en toekomstige bouw uitbreidingen.
Dario en Francesca, Leiden
We zijn erg blij en tevreden met de samenwerking met TS WORKS, die een grote renovatie van mijn appartement heeft uitgevoerd. TS WORKS biedt diensten zeer professioneel en uitgebreid samen met een uitgebreid ontwerpadvies. De omvang van het door het bedrijf uitgevoerde werk omvat bouw- en timmerwerk en reconstructie van alle installaties in mijn flat.

Een bedrijf dat de moeite waard is om aan te bevelen...
Andrew, Den Haag
We zijn erg blij met het werk van Tomasz. Hij heeft onze keuken gedaan, onze badkamer volledig opnieuw opgebouwd en een nieuwe zolder gecreëerd. Zijn belangrijkste sterke punten zijn onder andere ijverheid - hij geeft veel om afwerking, efficiëntie, en is oplossingsgericht (hij heeft veel concrete ideeën).

Hij heeft een volledige reeks van vaardigheden - wat verrassend niet zo gebruikelijk is - en het maakt echt het verschil in tijd en prijs. We zullen hem zeker aanbevelen aan andere klanten.
Victor, Amsterdam
We hebben onze huisrenovatie laten doen door TS WORKS en zijn erg blij met hun werk. Tomasz kent de smaak en verwachting van de expats qua afwerking. Ik zou zeker TS WORKS aanbevelen.
Pranav, Oegstgeest
Tomasz heeft onze keuken, WC, trappenkast, voordeur, plinten en hal gedaan.

Hij werkt erg snel, grondig, onafhankelijk en denkt mee. Het grootste voordeel is dat hij tegelijkertijd een zeer kundige loodgieter, electricien, installateur, meubelmaker en designer is. Een zeldzame combinatie waardoor je hem kan vertrouwen met alle klussen die gedaan moeten worden.

We hadden een groot onvoorzien probleem in de WC waar hij ons direct mee geholpen heeft.

Zijn natuurlijke inslag is modern, terwijl wij zelf van traditioneel houden dus is het belangrijk om dat goed af te stemmen.

We zijn erg tevreden over al het werk dat hij gedaan heeft en bevelen hem van harte aan.
Walter, Amsterdam
TS WORKS levert uitstekend werk en is de perfecte aannemer gebleken. Niets dan lof voor Tomasz die gedurende de werkzaamheden continu zelf aanwezig was en ons dagelijkse updates gaf. Hij communiceert helder en duidelijk en heeft bij ons vakwerk afgeleverd. Van laswerk aan constructiebalken tot tegelen van nieuw toilet tot storten van beton; Tomasz verstaat zijn vak en werkt alleen met professionals die net als hij hoogwaardige kwaliteit willen leveren. TS WORKS had niet de goedkoopste offerte maar wij hebben nu ervaren dat het elke cent waard is! Absolute aanrader als u zoekt naar een professional die u tijdens de verbouwing/aanbouw ook nog eens ontzorgt.
Robert en Solange, Oegstgeest
Wij hebben onze beide badkamers volledig laten renoveren door TS WORKS. Dit alles tot grote tevredenheid. Een speciaal dankwoord aan eigenaar Tomasz en zijn team. Met heel veel enthousiasme, pro activiteit, punctualiteit, creativiteit en uitstekende communicatie hebben zij fantastisch werk afgeleverd. Wij kunnen TS WORKS van harte aanbevelen.
Ineke en Wim